OGIBiz Website

Menu
2782422
Eshop Before Menu
2781257
Banner
2781259
Horizontal Image Area
2781262

2ήμερο Online Συνεδριακό Σαββατοκύριακο!

Όπως έχουμε πει το Online Συνεδριακό Σαββατοκύριακο δεν είναι για Όλους...

Για την ακρίβεια, δεν είναι για τους περισσότερους.


Είναι για τη μειοψηφία των ανθρώπων που θέλουν να δημιουργήσουν μεγάλη αλλαγή και μεγάλη επιτυχία στη ζωή τους! Για τους ανθρώπους που διψάνε για κάτι καλύτερο, που δεν έχουν συμβιβαστεί, που δεν έχουν παραδώσει τα όπλα και που δεν είναι παραιτημένοι. Που έχουν το θάρρος να έχουν Μεγάλα Όνειρα και Υψηλούς Στόχους.

Αυτοί οι άνθρωποι, χρόνια μετά, θα θυμούνται το πρώτο Συνεδριακό Σαββατοκύριακό τους σαν αυτό που άλλαξε στη ζωή τους τα πάντα, για πάντα! 

Vertical Image Area
2781265

Κλείστε Θέση τώρα, με μόνο 300 ευρώ εντελώς δωρεάν!

23 & 24  Μαΐου 2020

Main Description
2781266

 

Τι λένε για το Online Συνεδριακό Σαββατοκύριακο:

Νίκος Χριστογεώργος

Στο Συνέδριο με συνεπήρε το πάθος, η ένταση, ο παλμός και η θετική ενέργεια. Θαύμασα και συγκινήθηκα με κάποιους ομιλητές, πήρα γνώση και εμπειρία από άλλους. Νιώθω ότι γνώρισα έναν καινούριο κόσμο! Το σημαντικότερο όμως, για εμένα, ήταν ότι μέσα μου γεννήθηκε η επιθυμία να Πετύχω και η Πίστη ότι μπορώ και εγώ να αλλάξω τη ζωή μου!

 

Μαρία Περράκη

Πήγα στο Συνέδριο χωρίς να έχω καμία σχετική εμπειρία. Δεν είχα ποτέ δική μου επιχείρηση και δεν είχα ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις ή σπουδές στο Internet... Μπήκα σε ένα Συνέδριο χωρίς καν να ξέρω αν με αφορά και βγήκα έχοντας όλα τα εφόδια να δημιουργήσω τη δική μου επιχείρηση. Τρεις μήνες μετά, είχα ήδη δημιουργήσει μια πετυχημένη επιχείρηση που μέχρι και σήμερα αναπτύσσεται!  

 

Στέλιος & Λέττα Καραντζιά

Αρχικά φοβόμασταν ότι το Συνέδριο θα ήταν βαρετό, όπως τα περισσότερα Σεμινάρια στα οποία είχαμε πάει παλαιότερα... Αυτό το Συνέδριο όμως Διαφέρει. Υπήρχε ένα θετικό, δημιουργικό, αισιόδοξο κλίμα! Το Συνέδριο έχει ένα μαγικό τρόπο να ξεκλειδώνει τις κρυμμένες δυνατότητες του καθενός. Είναι Έμπνευση, Κινητήριος Δύναμη και Αλλάζει Ζωές.Main Description
2781267

Σχετικά με το Online Συνέδριο...

Vertical Image Area
2781268


Space
2781270
Main Description
2781271

Σταύρος Ξενοδοχίδης

Το Συνέδριο είχε καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας! Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Θεωρώ ότι αυτό το Συνέδριο θα είναι ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι τώρα!

 

Έλενα Καρυπίδου

Νιώθεις ότι ανοίγεις την πόρτα σε ένα μαγικό κόσμο: Ζωντανά παραδείγματα επιτυχίας, εκπαίδευση ανώτατου επιπέδου, ενέργεια και συγκίνηση. Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο και δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά τόσους πολλούς ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα επαγγελματικής καταξίωσης και υψηλού χαρακτήρα! Από κείνες τις στιγμές που συνειδητοποιείς ότι η ζωή σου αλλάζει!

 

Θοδωρής Κουτρής & Δώρα Καρανάσιου

Το 2ήμερο Συνέδριο είναι μια όαση πληροφορίας, ενθουσιασμού, θετικής συναναστροφής και υψηλής ενέργειας σε ένα ζεστό περιβάλλον που σε βγάζει απο την έρημο της συμβατικής καθημερινότητας και μιζέριας! Εκεί νιώθεις την καρδιά της Ομάδας, την κουλτούρα της Επιτυχίας και αποκτάς ξεκάθαρο Όραμα για το Μέλλον. Απαραίτητο εργαλείο για την υγιή ανάπτυξη κάθε επιχείρησης και την συνεχόμενη προσωπική μας εξέλιξη.

 

Main Description
2781272

Στιγμιότυπα από προηγούμενα Συνέδρια!

Vertical Image Area
2781273
Space
2781275
Main Description
2781276

Κατερίνα Εμμανουήλ

Στο 2ημερο Συνέδριο άλλαξε η ζωή μου για πάντα! Γνώρισα απίθανους ανθρώπους και πήρα γνώσεις που δεν φανταζόμουν, που με βοήθησαν σε διάφορες πτυχές της ζωής μου. Η ζέστη, φιλική ατμόσφαιρα και ο ενθουσιασμός ειναι Μαγεία! Ειναι εκπληκτικό το πόσες έξυπνες αλλά ταυτόχρονα απλές και κατανοητές ιδέες συζητήθηκαν εκεί... Το προτείνω σε Όλους!

 

Μάνος Μαρκάκης

Στο Συνέδριο έμαθα από Πετυχημένους Επιχειρηματίες απλά βήματα που αν τα ακολουθήσει κάποιος, σίγουρα θα φτάσει στην επιτυχία! Το συνέδριο σε γεμίζει με ενέργεια, πίστη και αυτοπεποίθηση που σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου!

 

Βασίλης Σιέττος

Αυτό που διαπίστωσα μετά το διήμερο Συνέδριο, είναι ότι φύγαμε με απίστευτα καλή διάθεση και ενέργεια κι εγώ αλλά και οι συνεργάτες μου! Ήταν πραγματικά σαν να κάναμε επανεκκίνηση της επιχείρησής μας!

 

Main Description
2781277

 Βασικά σημεία που θα καλύψουμε στο Online Συνέδριο

Vertical Image Area
2781278

1.

Πώς θα δημιουργήσουμε μια πετυχημένη online OGI Επιχείρηση που θα μας παρέχει Οικονομική & Χρονική Ανεξαρτησία.

2.

Αρχές Επιτυχίας που παρατηρούμε συγκρίνοντας και αναζητώντας κοινά στοιχεία ανάμεσα στις Ιστορίες των ανθρώπων που πέτυχαν. 

3.

Ποιος είναι ο Τρόπος Σκέψης που πρέπει να αποκτήσουμε και να καλλιεργήσουμε, προκειμένου να μπορούμε να ανακαλύπτουμε τις ευκαιρίες στις προκλήσεις.

4.

Συγκεκριμένες τεχνικές και μέθοδοι Προσωπικής Εξέλιξης που δουλεύουν και που μπορούν κάνουν τη διαφορά για εμάς

5.

Εις βάθος ανάλυση και τρόποι αξιοποίησης και εκμετάλλευσης του πρωτοποριακού "All in One Business model" της OGI.

6.

Το καλά κρυμμένο μυστικό του Affiliate Marketing. Ποια είναι τα κοινά στοιχεία, οι διαφορές και τα τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα της OGI, σε σχέση με το μοντέλο του παραδοσιακού Franchise.

7.

Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε μια στρατιά συνεργατών που θα πληρώνουν με τα δικά τους χρήματα, διαφημίσεις για τη δική μας επιχείρηση.
Space
2781280
Main Description
2781281

Ανδρέας Τσουλούφος

Πάντα θεωρούσα τα σεμινάρια βαρετά... Με το που βρέθηκα όμως στον χώρο του Συνεδρίου, κατάλαβα από τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία των παρευρισκομένων, πριν καν ξεκινήσει, ότι θα ζούσα κάτι διαφορετικό! Όντως... Μέσα σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα υψηλής ενέργειας, υπήρξε τόση πολλή μετάδοση γνώσης που θα φάνταζε απίθανο να την αφομοιώσεις διαφορετικά! Εκεί πήρα την απόφαση να αλλάξω τη ζωή μου! Ένα χρόνο μετά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα σε αυτό το διήμερο Συνέδριο! Άξιζε η κάθε στιγμή!

 

Σωτήρης & Λιάνα Καλογήρου

Έχουμε συμμετάσχει σε πάρα πολλά συνέδρια τα τελευταία είκοσι χρόνια... Το συγκεκριμένο είναι το καλύτερο που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ! Ο συνδυασμός γνώσης, αποτελεσμάτων και προοπτικών παγκόσμιας επιχειρηματικής ανάπτυξης, ενσαρκώνονται μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο Συνέδριο προσιτό, κατανοητό και απόλυτα χρήσιμο στον καθένα.

 

Άννα Ματζουράνη

Στο συνέδριο ένιωσα επαγγελματική πληρότητα, απόκτησα ξεκάθαρο στόχο και συνειδητοποιησα τι πραγματικά ήθελα να πετύχω σε όλη μου τη ζωή! Να προσφέρω τη δυνατότητα σε ανθρώπους να έχουν επιλογές, να πετύχουν οικονομική ανεξαρτησία, αναγνώριση και προσωπική εξέλιξη. Στο συνέδριο άρχισα να κάνω όνειρα και να τα πραγματοποιώ.

 

Main Description
2781283

Σε ποιους απευθύνεται το Online Συνεδριακό Σαββατοκύριακο;

Horizontal Image Area
2781284


Το Online Συνέδριο απευθύνεται: 

- Σε φιλόδοξους δυναμικούς ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν τη δική τους Online Επιχείρηση
- Σε πετυχημένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που αναζητούν κερδοφόρες επιχειρηματικές ιδέες προκειμένου να δημιουργήσουν ασφάλεια και διαφορετικές πηγές εισοδήματος
- Σε όσους θέλουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους, αποκτώντας έμπνευση, όραμα και γνώση συγκεκριμένων απλών συνηθειών επιτυχίας
- Σε ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους, που θέλουν να συμμετέχουν και να δημιουργήσουν κάτι σπουδαίο και που καταλαβαίνουν ότι η ευθυγράμμιση της Λογικής και του Συναισθήματος είναι απαραίτητη για να πετύχουμε σε οτιδήποτε κάνουμε 

Space
2781286
Main Description
2781287

Στέφανος Κεραμίδας

Στο Συνέδριο δόθηκαν με απλό τρόπο, πολλές χρήσιμες πληροφορίες και ιδέες για επιχειρηματική ανάπτυξη, που μπορεί να αξιοποιήσει πραγματικά οποιοσδήποτε, ακόμα και αν δεν έχει εμπειρία στο επιχειρήν. Εξαιρετικά χρήσιμο ήταν το κομμάτι που αφορούσε το πώς μπορούμε να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας σε όλο τον κόσμο. 

 

Γιώργος Χρυσοστόμου 

Οι γνώσεις που απέκτησα τόσο για επαγγελματική, όσο και για προσωπική εξέλιξη, είναι απίστευτες! Το Συνέδριο με βοήθησε να βρω λύσεις σε προβλήματα που προσπαθούσα να λύσω επί μήνες! Είναι ένας χώρος στον οποίο συγκεντρώνονται δημιουργικοί άνθρωποι για να ανταλλάξουν ιδέες και να προχωρήσουν ο καθένας χωριστά προς την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων.

 

Σοφία Πακαλίδου

Το Σεμινάριο είναι απαραίτητο για όποιον θέλει να ξεφύγει από τη μετριότητα και να πάρει τη ζωή του στα χέρια του! Σου δίνει όλα τα εργαλεία και τα εφόδια που χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους σου.

 

Main Description
2781288

Ομιλίες από προηγούμενα Συνέδρια!

Vertical Image Area
2781289

Ο Κόσμος έξω από το Κουτί

Ο Πλανοβητάριος

Σπάστε τα στερεότυπα

Space
2781291
Main Description
2781292

Δημήτρης Ματζαρτζής

Στο 2ημερο Συνέδριο άλλαξε η ζωή μου για πάντα! 

 

Δημήτρης Σαββίδης

Στο Συνέδριο έμαθα από Πετυχημένους Επιχειρηματίες απλά βήματα που αν τα ακολουθήσει κάποιος, σίγουρα θα φτάσει στην επιτυχία! Το συνέδριο σε γεμίζει με ενέργεια, πίστη και αυτοπεποίθηση που σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου!

 

Δανάη Βαρβεράκη

Αυτό που διαπίστωσα μετά το διήμερο Συνέδριο, είναι ότι φύγαμε με απίστευτα καλή διάθεση και ενέργεια κι εγώ αλλά και οι συνεργάτες μου! Ήταν πραγματικά σαν να κάναμε επανεκκίνηση της επιχείρησής μας!

 

Main Description
2781293

Το Μεγαλύτερο Πλεονέκτημα του Συνεδρίου!

Vertical Image Area
2781294


Main Description
2781295

Τέτοια συνέδρια κοστίζουν κανονικά χιλιάδες ευρώ, αλλά μέσα από αυτή τη σελίδα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε τη θέση σας και να συμμετέχετε με μόνο 300 ευρώ! 
(ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων)

 

Footer
2782461